Wat is onze aanpak?

Stap 1

Advies
Tijdens het adviesgesprek bespreken we wat je met je website wil bereiken. Hoe zorg je dat je website succesvol wordt? Wat voor website past bij je doelgroep? Je (internet)strategie heeft invloed op de inrichting van je website.
Om basis van je eisen en wensen wordt een vrijblijvend advies gegeven. Je kunt op dat moment kiezen of je van onze diensten gebruik wil maken. Belangrijk daarbij is de 'klik' en het vertrouwen in het succesvol bereiken van je doel! Wil je gebruik maken van onze diensten dan maken we heldere vervolgafspraken

Stap 2

Structuur
De structuur van uw website kan op basis van je diensten of producten. De structuur heeft invloed op de indeling van het hoofdmenu en de submenu’s.
Lay-out en design
De lay-out en het design moeten overeenkomen met je wensen en aansluiten bij het doel en de structuur van uw website.
Huisstijl en teksten
Je levert je huisstijl en teksten aan. Daarbij gaat het om kleuren, typografie, je logo, foto’s en menutitels.
Er wordt nu gestart met de bouw. Regelmatig wordt afgestemd of de gekozen richting voldoet aan je verwachtingen. Dit is een iteratief proces totdat het gewenste resultaat is behaald.

Stap 3

Eerste oplevering
De website kun je alvast bekijken, testen en beoordelen. Daarna wordt de website definitief opgeleverd.
Joomla! leren gebruiken
Tijdens deze workshop leer je hoe je de website gebruikt. Hoe je zelf teksten en foto’s aanpast en hoe je zelf nieuwe pagina’s aanmaakt.
De live-gang
Je website is beschikbaar om mee aan de slag te doen. Dit mag natuurlijk wel even worden gevierd!

Stap 4

Beheer en onderhoud
Een website is continue in ontwikkeling. Op basis van gemaakte afspraken wordt beheer en onderhoud dóór of vóór jou gedaan.