Firmin, uw subsidioloog

Firmin, uw subsidioloog

Het verwerven van subsidies is een complex proces. Het vinden van de juiste wegen, het formuleren van succesvolle projectvoorstellen en het inrichten van een adequate administratie vormen hierbij belangrijke onderdelen. Bij dit proces kunnen bedrijven, gemeenten en stichtingen vaak deskundige hulp gebruiken die hun subsidieverwerving succesvoller laat verlopen. Firmin is bij uitstek in staat u hierbij te ondersteunen.

Firmin bestaat sinds 1 januari 2007 en is opgericht door Marcel Evers. Marcel heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als professioneel subsidioloog voor het MKB bij een subsidieadviesbureau en later als subsidioloog voor de gemeente Bernheze. Vanuit deze rollen heeft hij de gemeentelijke en bedrijfsmatige werkwijzen en het totale spectrum van subsidiekanalen goed leren kennen. Vooral het verwerven van Europese subsidies heeft hierbij veel aandacht gekregen. Door groeiende belangstelling heeft Marcel zijn taakgebeid verder uitgebreid en heeft zijn loopbaan voortgezet als subsidioloog binnen zijn bedrijf Firmin voor diverse opdrachtgevers.

De kracht van Firmin is het vertalen van uw project naar een kansrijke subsidieomschrijving. De aanwezige kennis in combinatie met 23 jaar ervaring zorgt voor een optimaal resultaat. Indien nodig wordt specifieke expertise ingehuurd om uw subsidieaanvraag zo sterk mogelijk te positioneren. Wij ondersteunen niet alleen bij het onderzoeken van de mogelijkheden en het schrijven van de aanvraag, maar bijvoorbeeld ook bij de inrichting van de projectadministratie en de begeleiding van de einddeclaratie. Dit alles tegen een vergoeding die meestal onder die van andere aanbieders ligt.

Klant

Marcel Evers

Fun2DeSign maakt websites voor iedereen!

Informatie delen of producten en diensten verkopen?

Jezelf of je bedrijf in de schijnwerpers zetten?

Heb je een bedrijf, vereniging, stichting of een bijzondere passie?

Fun2DeSign maakt websites voor IEDEREEN!

Fun2DeSign